Kahve falında maydanoz koparmak

Kahve falında maydanoz koparmak sorunlarını unutacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz koparmak gördüyseniz:

  • Belli konulara odaklanmamanız ya da gerçeklere bağlı kalmamanız durumunda imajınıza, arkadaşlıklarınıza veya mevcut pozisyonunuza zarar verebilecek bir durumun ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında maydanoz biçmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil maydanoz yemek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz yıkamak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine inanılır.

Kahve falında nane ve maydanoz görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında maydanoz yemek sorunlarının yakında biteceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında çürük maydanoz görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında maydanoz ekmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında bahçede maydanoz görmek kendisini korumaya alacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir