AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan figürü görmek

Kahve falında aslan figürü görmek

Kahve falında aslan figürü görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında aslan figürü gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında aslan figürü görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında melek figürü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa figürü görmek geç de olsa huzura erileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında balık figürü görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalettir.

Kahve falında hayvan figürleri görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil figürü görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami figürü görmek mutluluğunun büyüyeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında figür görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir