AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana süt vermek

Kahve falında aslana süt vermek

Kahve falında aslana süt vermek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, borcunun da hafifleyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında aslana süt vermek gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Kahve falında aslana süt içmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında aslan sütü içmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işarettir.

Kahve falında aslan sütü görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında aslana süt vermek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında aslanlara yem olmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve falında aslan görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalettir.

Kahve falında aslan satın almak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah aslan görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir