AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz istemek

Kahve falında maydanoz istemek

Kahve falında maydanoz istemek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, mülkiyetinin de artacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz istemek gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Kahve falında maydanoz istemek yaşam enerjisi ile dolacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında maydanoz aldığını görmek sorunlarının sona ereceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında maydanoz ve dereotu görmek lükse ve konfora kavuşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına yorulur.

Kahve falında kıvırcık maydanoz görmek adının ve şanının yürüyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında maydanoz ektiğini görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz temizlemek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz bahçesi görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası maydanoz yemek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir