AnaSayfa / Genel / Kahve falında demetle para görmek

Kahve falında demetle para görmek

Kahve falında demetle para görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, tecrübe sahibi olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında demetle para gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Kahve falında bir demet kağıt para almak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demetle kağıt para görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulur.

Kahve falında bir demet para almak işlerinin yarım kalacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalettir.

Kahve falında demet demet kağıt para görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında demetle para görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, iş yeri sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bir demet para görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir demet kağıt para görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında para demeti görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir