AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet sarı çiçek görmek

Kahve falında bir demet sarı çiçek görmek

Kahve falında bir demet sarı çiçek görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir demet sarı çiçek gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Kahve falında bir demet sarı çiçek görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çiçek demeti görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe işaret eder.

Kahve falında demetle çiçek görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demet çiçek görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek demeti yapmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına inanılır.

Kahve falında bir demet çiçek vermek yenileneceğine ve can bulacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına yorulur.

Kahve falında demet çiçek almak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında demet demet çiçek görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir