AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayalı ekmek

Kahve falında mayalı ekmek

Kahve falında mayalı ekmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında mayalı ekmek gördüyseniz:

  • Çok fazla yararınıza olmayan ya da hoşunuza gitmeyen koşullar üzerinde anlaşma sağladığınız durumlar olduysa, geri dönüp olayları tekrar değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında mayalı ekmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mayalı ekmek pişirmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında ekmek mayası görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işarettir.

Kahve falında mayalı ekmek görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaş hamur mayası görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mayalanmış süt görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına tabir olunur.

Kahve falında un ve maya görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında peynir mayası görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir