Kahve falında hamur mayası almak

Kahve falında hamur mayası almak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamur mayası almak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde hayatınızı geliştirebilecek veya konfor sağlayıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında hamurun mayalandığını görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur maya görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında hamur mayası almak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine inanılır.

Kahve falında hamur mayası görmek aradığı aşkı bulacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret eder.

Kahve falında hamur mayalandığını görmek kızgınlıkların geçeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş hamur mayası görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mayalı çörek görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, istenmeyen olayların olacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek mayası görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir