AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü insanlar görmek

Kahve falında mavi gözlü insanlar görmek

Kahve falında mavi gözlü insanlar görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü insanlar gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Kahve falında mavi gözlü insan görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, yol kat edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü insanlar görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, rahatsızlık duyulacağına delalet eder.

Kahve falında göz rengini mavi görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü bebek görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin mavi olduğunu görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında mavi gözlü bir erkek görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında mavi göz bebek görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir