AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk halı görmek

Kahve falında mavi renk halı görmek

Kahve falında mavi renk halı görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, ailesini kaybedeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk halı gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Kahve falında mavi renk halı görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli halı görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi halı görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi halı yıkamak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalettir.

Kahve falında mavi halı almak yeni işlere atılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi halı sermek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli halı görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında mor renk halı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir