AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek

Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek

Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk bebek çorabı gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk çorap görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli çorap görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek çorabı görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk bebek kıyafeti görmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk bebek elbisesi görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında mavi beyaz çorap görmek büyük atılımlar yapacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi çorap giydirmek eşi ile arasının açılacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir