AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaz ve kış görmek

Kahve falında yaz ve kış görmek

Kahve falında yaz ve kış görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaz ve kış gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yaz ve kış görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kış mevsiminde yaz görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında kış elması görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında kışlık çorap görmek haksızlığa uğranacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulur.

Kahve falında kışlık kıyafetler görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kış görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kışlık kavun görmek rızıksız kalacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kış ayında kiraz görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir