AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü olmak

Kahve falında mavi gözlü olmak

Kahve falında mavi gözlü olmak uğranılan zararın telafi edileceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü olmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan elinizdeki işlere odaklanmak veya hallolması gereken görevleri tamamlamak istiyorsunuz.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü olduğunu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına inanılır.

Kahve falında mavi gözlü bebek kucaklamak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mavi gözlü görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, ünleneceğine işarettir.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, ağzının tadının bozulacağına delalettir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir