AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözlerini mavi görmek

Kahve falında birinin gözlerini mavi görmek

Kahve falında birinin gözlerini mavi görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, günlerinin güzelleşeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, beddua ve ah alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gözlerini mavi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz stresi yenmenize yardım edebilir.

Kahve falında mavi göz erkek görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini mavi görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü bebek emzirmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi gözlerini mavi görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini mavi gözlü görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi erkek gözü görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü bir kadın görmek küslerin barışacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir