AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü bir bebek görmek

Kahve falında mavi gözlü bir bebek görmek

Kahve falında mavi gözlü bir bebek görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, başarı ve zafer kazanacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü bir bebek gördüyseniz:

  • Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz olabilir.

Kahve falında bebeğin gözlerini mavi görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü bebek görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek mavi gözlü görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü bebek görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, korkularının üzerine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü bebek kucaklamak onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sarışın bebek görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir