AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri mavi görmek

Kahve falında gözleri mavi görmek

Kahve falında gözleri mavi görmek hayırlı kapılar açılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında gözleri mavi gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında mavi gözlü bebek emzirmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerini mavi görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü adam görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının gözünü mavi görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü bir erkek bebek görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir