AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek tulumu görmek

Kahve falında mavi bebek tulumu görmek

Kahve falında mavi bebek tulumu görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, zenginleşeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek tulumu gördüyseniz:

  • Zayıf ilişkileri güçlendirebilir, tartışmalı durumları telafi edebilirsiniz.

Kahve falında mavi tulumlu bebek görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi bebek tulumu görmek canının sıkılacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi tulum giydiğini görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bebek tulumu görmek dertleşerek moral bulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalettir.

Kahve falında sarı tulumlu bebek görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pembe bebek tulumu görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek tulumu görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize tabir olunur.

Kahve falında bebek tulumu almak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir