AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi takı görmek

Kahve falında mavi takı görmek

Kahve falında mavi takı görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi takı gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Kahve falında mavi taşlı takı görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi takı takmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi takı görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk takı görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında değerli takılar bulmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına işarettir.

Kahve falında takı bilezik görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın takı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kucaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında serum takılı görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir