AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sandalye görmek

Kahve falında mavi sandalye görmek

Kahve falında mavi sandalye görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, vefa göstereceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi sandalye gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Kahve falında mavi sandalye görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında sandalye yaptırmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa sandalye takımı görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işarettir.

Kahve falında sandalye çalmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına delalettir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında tahtadan sandalye görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir