AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte yılan görmek

Kahve falında mavi renkte yılan görmek

Kahve falında mavi renkte yılan görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, şifa ve moral bulacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renkte yılan gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da daha önce başladığınız işler aniden hızlanabilir.

Kahve falında mavi renk yılan görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, aileden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli yılan görmek Tövbe Edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte yılan görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte kapı görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk hırka görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk çizme görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk duvar görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir