Kahve falında mavi renk yılan görmek

Kahve falında mavi renk yılan görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk yılan gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Kahve falında mavi renk yılan görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli yılan görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte yılan görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk halı görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı mavi renk görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, yoksul için zenginliğe yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk çanta görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli dosya görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk kıyafet görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top