AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte su görmek

Kahve falında mavi renkte su görmek

Kahve falında mavi renkte su görmek şansının da açık olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkte su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Kahve falında mavi renkte su görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli su görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk şapka görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek stresinin çoğalacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk yazma görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında mavi renk küpe görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte taş görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, yeni malların alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz renk görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir