AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli su görmek

Kahve falında mavi renkli su görmek

Kahve falında mavi renkli su görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli su gördüyseniz:

  • Maddi yönden zorlanıyorsunuz.

Kahve falında mavi renkli su görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte su görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk kumaş görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli arabaya binmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, borçlarının kapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kapı görmek rızık elde edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek canının kıymetini bileceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında açık mavi renk görmek patron koltuğuna yükseleceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir