AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte kedi görmek

Kahve falında mavi renkte kedi görmek

Kahve falında mavi renkte kedi görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, başının derde gireceğine, bebek sahibi olunacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kedi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkte kedi görmek alım zorluğu yaşamayacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine işarettir.

Kahve falında mavi renkli kedi görmek işte de mutlu olunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli oda görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli ip görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli çorap görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli saat görmek rızkının eksileceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk kıyafet görmek verilen emeklerin heba olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir