Kahve falında mavi renkli kedi görmek

Kahve falında mavi renkli kedi görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli kedi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır üzerinde hararetli konuşmalar yapılan konularda, elinizden geldiği kadar adil olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında mavi renkli kedi görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte kedi görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli taşlar görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk pantolon görmek mutluluk bulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkte kıyafet görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk far sürmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ve mavi renk görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top