Kahve falında mavi etek görmek

Kahve falında mavi etek görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kafasını toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında mavi etek gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Kahve falında uzun mavi etek giymek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi etek almak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte etek görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kot etek görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz etek görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Kahve falında mavi uzun etek giymek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi uzun etek görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir