Kahve falında mavi etek almak

Kahve falında mavi etek almak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi etek almak gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Kahve falında uzun mavi etek giymek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ömür boyu başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, dedikodu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kot etek görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli etek görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi etek görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi etek giymek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk etek giymek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi mini etek görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir