AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve mavi renk görmek

Kahve falında beyaz ve mavi renk görmek

Kahve falında beyaz ve mavi renk görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve mavi renk gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Kahve falında mavi ve beyaz renk görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz renk görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mavi renk görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve mavi renk görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk boya görmek kafasını rahatlatacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk elbise giymek insanların takdirine mazhar olacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkte çanta görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir