AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli balık görmek

Kahve falında mavi renkli balık görmek

Kahve falında mavi renkli balık görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli balık gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında mavi renk balık görmek büyük bir aşk yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli balık görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, darlanacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk şapka görmek sabit geliri olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk bardak görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk halı görmek devlete hizmet etmeye, rızkının artacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk bebek çorabı görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk para görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir