AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli dosya görmek

Kahve falında mavi renkli dosya görmek

Kahve falında mavi renkli dosya görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, gönlünün ferahlayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli dosya gördüyseniz:

  • Sonuçlar olayları ele alış biçiminize göre değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında mavi renkli dosya görmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet eder.

Kahve falında mavi dosya görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, aile hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli dosya görmek hem yeni yerler göreceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kirmizi dosya görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında sarı dosya görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dosya almak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dosya görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında icra dosyası görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir