AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında renkli gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında renkli gelinlik giydiğini görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, iyiliğe kavuşacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Kahve falında renkli gelinlik giydiğini görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında renkli gelinlik giymek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine inanılır.

Kahve falında krem renkli gelinlik giymek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik giymek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında krem renk gelinlik giymek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında krem renkli gelinlik görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, anne ve baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir