AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eşarp görmek

Kahve falında mavi eşarp görmek

Kahve falında mavi eşarp görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Kahve falında mavi eşarp gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Kahve falında mavi eşarp taktığını görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk eşarp görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi eşarp takmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi eşarp görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına inanılır.

Kahve falında başında mavi eşarp görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz eşarp görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi eşarp almak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk eşarp takmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir