AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eşarp taktığını görmek

Kahve falında mavi eşarp taktığını görmek

Kahve falında mavi eşarp taktığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, parasız kalacağına, makamının tehlikeye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi eşarp taktığını gördüyseniz:

  • Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Kahve falında mavi eşarp taktığını görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil eşarp taktığını görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, geçim derdinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin eşarp taktığını görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının eşarp taktığını görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında siyah eşarp taktığını görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi eşarp takmak rahatın yerine geleceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi eşarp hediye almak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi eşarp görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir