AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi nişanlık görmek

Kahve falında mavi nişanlık görmek

Kahve falında mavi nişanlık görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi nişanlık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Kahve falında mavi nişanlık giymek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi nişan elbisesi giymek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk nişanlık giymek çok büyük bir şok yaşayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi nişan elbisesi görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında mavi nişanlık görmek çaresiz durumlarda kalacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının nişanlı olduğunu görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi nişanlı görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığının nişanlandığını görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir