AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu içinde balık görmek

Kahve falında kutu içinde balık görmek

Kahve falında kutu içinde balık görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde balık gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Kahve falında kutu içinde balık görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde fare görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde köpek görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kutu içinde çikolata görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kutu içinde bebek görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında kutu içinde para görmek keyfinin yerine geleceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde altın görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir