AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın künye almak

Kahve falında altın künye almak

Kahve falında altın künye almak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında altın künye almak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında altın künye bulmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında altın künyeler takmak işsizlerin iş sahibi olacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Kahve falında altın künye hediye almak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet eder.

Kahve falında altın künye kaybetmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında koluna altın künye takmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında altın künye ve yüzük görmek sorunlarının birken beş olacağına, duyguların karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve künye görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın künye görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir