AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tomar kağıt para almak

Kahve falında bir tomar kağıt para almak

Kahve falında bir tomar kağıt para almak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir tomar kağıt para almak gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Kahve falında tomarla kağıt para bulmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında kağıt para tomarı görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para almak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bir tomar kağıt para almak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tomar kağıt para görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tomarla kağıt para görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında tomarla para bulmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir