AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yüzmek dalmak

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yaşamdan istediklerini alacağına yorulur.

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalettir.

Kahve falında havuzun dibine dalmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, borca batacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza dalmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında havuzda dalmak yolunun açılacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında derin havuza dalmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında havuz dibine dalmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, elindekileri de kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında havuz suyuna dalmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda dibe dalmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, umutlarının biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir