AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan gözü görmek

Kahve falında tavşan gözü görmek

Kahve falında tavşan gözü görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sonradan da çok üzüleceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında tavşan gözü gördüyseniz:

  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işarettir.

Kahve falında tavşan gözü görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gözlü tavşan görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, canını sıkan şeyleri yeneceğine işaret eder.

Kahve falında arap tavşanı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu tavşan görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz tavşan görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Kahve falında tavşana sarılmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan sevmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir