AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin mavi olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin mavi olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin mavi olduğunu görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında gözü mavi görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi göz erkek görmek sonuçtan memnun kalacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü erkek çocuğu görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek mavi gözlü görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bayan görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi göz makyajı görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sarışın mavi gözlü bebek görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir