AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü erkek görmek

Kahve falında mavi gözlü erkek görmek

Kahve falında mavi gözlü erkek görmek çok sayıda borca gireceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, güzel günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü erkek gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında mavi gözlü erkek çocuğu görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözleri mavi erkek bebek görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek işlerinde verimin artacağına, mevki kazanacağına delalettir.

Kahve falında mavi göz erkek görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalettir.

Kahve falında mavi erkek gözü görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, patron koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü sarışın erkek görmek belalardan korunacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir