AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı fular takmak

Kahve falında kırmızı fular takmak

Kahve falında kırmızı fular takmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı fular takmak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Kahve falında kırmızı fular takmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet eder.

Kahve falında fular takmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, maddi gücünün eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna fular takmak ona kavuşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fular takmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında fular görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fular görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iyilik görüleceğine inanılır.

Kahve falında renkli fular görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, yeni bir semte taşınılacağına delalettir.

Kahve falında ipek fular görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir