Kahve falında fular takmak

Kahve falında fular takmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, geçineceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Kahve falında fular takmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı bozmakla kalmayıp sizi değişikliklere uymak zorunda bırakabilir.

Kahve falında fular takmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında boynuna fular takmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı fular takmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil fular takmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında fular görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı fular görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında pembe fular görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fular satın almak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir