Kahve falında renkli fularlar görmek

Kahve falında renkli fularlar görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli fularlar gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Kahve falında renkli fularlar görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında renkli fular görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ona kavuşacağına delalettir.

Kahve falında fular satın almak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil fular görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, istenmeyen bir yolculuğa tabir olunur.

Kahve falında mavi fular görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz fular görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipek fular görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı fular görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir