Kahve falında yeşil fular takmak

Kahve falında yeşil fular takmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fular takmak gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendiren, sosyal ilişkilerinizdeki başarınızın görülmesini sağlayan olaylarla herkesi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil fular takmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fular takmak dertlerinin dermanını bulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı fular takmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna fular takmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında yeşil fular görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, hem çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe fular görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında fular taktığını görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında ipek fular görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir