AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman fil görmek

Kahve falında kocaman fil görmek

Kahve falında kocaman fil görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok zor günler geçirileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman fil gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Kahve falında kocaman fil görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman patlıcan görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman kurt görmek terfi edeceğine, de elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında kocaman zeytin görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman ceviz görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kocaman balık tutmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman gül görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir