AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eşofman almak

Kahve falında mavi eşofman almak

Kahve falında mavi eşofman almak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi eşofman almak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında mavi eşofman almak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi eşofman giymek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi eşofman görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşofmanı ters giymek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık eşofman görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah eşofman giymek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor eşofman görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz eşofman görmek çok büyük başarılar kazanacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir