AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eşofman giymek

Kahve falında mavi eşofman giymek

Kahve falında mavi eşofman giymek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi eşofman giymek gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Kahve falında mavi eşofman giymek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi eşofman almak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi eşofman görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı eşofman giymek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında eşofmanı ters giymek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni eşofman giymek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında eşofman altı giymek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah eşofman giymek böylece hayatının kolaylaşacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir