AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşofmanı ters giymek

Kahve falında eşofmanı ters giymek

Kahve falında eşofmanı ters giymek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşofmanı ters giymek gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara yönelebilirsiniz.

Kahve falında eşofmanı ters giymek adının yayılacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı eşofman giymek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında siyah eşofman giymek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni eşofman giymek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, ulvi kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi eşofman giymek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulur.

Kahve falında eşofman altı giymek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi eşofman görmek fırsatların heba edileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı eşofman almak boş kuruntularla uğraşacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir