AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor eşofman görmek

Kahve falında mor eşofman görmek

Kahve falında mor eşofman görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sürekli yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor eşofman gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında mor eşofman görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah eşofman giymek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı eşofman almak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşofmanı ters giymek haksızlık edeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli eşofman görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı eşofman giymek aydınlığa çıkılacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Kahve falında eşofman altı giymek inancının zayıflayacağına, aradaki buzların eritileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah eşofman görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir